ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣΔωμάτια και σουίτες με ξεχωριστό χαρακτήρα και διακόσμηση.

Διαθέτει στο σύνολό του 10 δωμάτια μοναδικού χαρακτήρα που αναδεικνύουν τον συνδυασμό υψηλής αισθητικής και άνεσης αλλά και τον σεβασμό στον επισκέπτη και την παράδοση.

Πέντε από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και όλα διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, ντουζ με υδρομασάζ ή μπανιέρα-υδρομασάζ, κομψά φωτιστικά , τηλεόραση, DVD player και θυρίδα ασφαλείας. Είναι εξοπλισμένα με κλινοσκεπάσματα της εταιρίας COCO -MAT , κάτι που προσδίδει αίσθηση ποιότητας και προσφέρει ιδιαίτερη άνεση.

Δίκλινα δωμάτια

Διακοσμημένα με λεπτομέρεια και κομψότητα . Εντυπωσιάζουν τα ξύλινα χειροποίητα έπιπλα και οι ξυλόγλυπτες χρωματιστές οροφές σύμφωνα με την παράδοση του τόπου.


Photo gallery (Hotel Arktouros)

Σουίτα

Σουίτα δύο επιπέδων για την φιλοξενία οικογένειας. Η θέα είναι επιβλητική προς στο Φαράγγι του Βίκου και το βουνό.


Photo gallery (Hotel Arktouros)

Υπάρχουν εννέα δωμάτια δίκλινα και μία σουίτα δύο επιπέδων για την φιλοξενία οικογένειας . Όλα είναι διακοσμημένα με λεπτομέρεια και κομψότητα . Εντυπωσιάζουν τα ξύλινα χειροποίητα έπιπλα και οι ξυλόγλυπτες χρωματιστές οροφές σύμφωνα με την παράδοση του τόπου .

Η αίθουσα πρωινού είναι ένας εκπληκτικός χώρος με τζάκι. Στον μπουφέ του πρωινού υπάρχει πάντα μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων.

Η θέα από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους είναι επιβλητική μιας και το ξενοδοχείο και ο χώρος γύρω από αυτό βλέπει στο Φαράγγι και το βουνό.
Αρκτούρος
Καλύτερο Επαρχειακό ξενοδοχείο: Ζαγοροχώρια

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

arktouros(Πληκτρολογήστε)
Κρατήσεις

Τηλεφωνήστε μας για να δείτε πληροφορίες κράτησης για συγκεκριμένη περίοδο.

τ. +30 6944 302 545
τ. + 30 26530 72000